sobota, 14 lipca 2012

26

warzywa z kotletami sojowymi a'la schabowe
 aby stworzyć 1 porcję potrzeba nam:
225g warzyw na patelnie, 5 kotletów sojowych a'la schabowe, 1 kostka rosołowa

*

warzywa gotujemy. we wrzątku rozpuszczamy kostkę rosołową. do powstałego wywaru wrzucamy kotlety sojowe i moczymy tak długo, aż zmiękną. wszystko przekładamy na talerz

~  261 kcal




3 komentarze:

  1. sojowych nigdy nie jadłam ale współlokatorka kiedyś robiła, pamiętam ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Kotlety sojowe zawsze się u mnie sprawdzają, jeżeli chodzi o jakieś wyjazdy :) Jednak podobno najlepsze są te własnoręcznie robione :)

    OdpowiedzUsuń
  3. wiadomo, wiesz co w nich 'siedzi', przy odrobinie czasu można się jak najbardziej pobawić w tworzenie takowych :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...