czwartek, 2 sierpnia 2012

43

makaron z miruną,groszkiem i papryką

aby stworzyć 1 porcję potrzeba nam:
50 g makaronu świderki, 1 filet z miruny, 1/4 papryki, kilka łyżek groszku,1 łyżeczka oliwy, szczypta pieprzu i soli

*

makaron i doprawioną rybę gotujemy. ugotowaną rybę rozdrabniamy na mniejsze części. na oliwie smażymy paprykę i groszek. następnie wszystko przekładamy na talerz. :)

~ 248 kcal



5 komentarzy:

  1. uwielbiam wariacje na tematt makaronu :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Lubię takie obiady. :) Lekkie i smaczne.

    OdpowiedzUsuń
  3. Ja mam zaburzenia odżywiania, podobno nie wolno mi się świadomie do niskokalorycznych zbliżać. Ale i tak podobają mi się Twoje dania :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Niby tak, tylko to bardziej wygląda tak, że wpadam z manię odchudzania i jadam tylko jabłko a czasem awokado. I znów moją terapię szlak trafi i nie daj boże będą chcieli mnie zamknąć. Odchudzanie to ciężka sprawa.

    OdpowiedzUsuń
  5. Nigdy nie spotkałam się z miruną... :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...