środa, 17 kwietnia 2013

177



bułka szpinakowa  z zielonym groszkiem

aby stworzyć 2 kanapki potrzeba nam:
1 bułki szpinakowej
4 łyżek groszku konserwowego
1 jajka
2 łyżek jogurtu naturalnego
1 łyżeczki chrzanu
natki pietruszki

*

Jajko gotujemy na twardo, drobno siekamy. Mieszamy z groszkiem, doprawiamy, dodajemy jogurt i chrzań. Powstałą pastą obkładamy bułkę. Na koniec posypujemy natką pietruszki.

1 kanapka ma:





17 komentarzy:

  1. Jeszcze z taką bułką się nie spotkałam :)

    OdpowiedzUsuń
  2. O raju, jak to apetycznie wygląda:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Że też człowiek nie wpada na niektóre pomysły sam z siebie... jak zobaczyłam groszek na kanapce - pierwsza myśl: jakie to musi być dobre, dlaczego nigdy tak nie jadałam?:)

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale uroczo wygląda! Ja też się nie spotkałam jeszcze z taką bułką, a szkoda, bo jestem fanką szpinaku :D Bardzo fajny pomysł z tym groszkiem :)

    OdpowiedzUsuń
  5. widzę ,że nie tylko ja mam ostatnio smak na szpinak :D

    OdpowiedzUsuń
  6. przypomniałaś mi o tej bułce! to z Lidla, tak?

    OdpowiedzUsuń
  7. Skąd masz bułeczkę szpinakową? :D

    OdpowiedzUsuń
  8. na początku myślałam, że to serek ziarnisty, a tu taka niespodzianka! ; )

    OdpowiedzUsuń
  9. Nigdy jeszcze nie widziałam takiej bułki! Całość wygląda tak pysznie że chyba w weekend wybiorę się do Lidla i jej poszukam. Mniam mniam mniam!

    OdpowiedzUsuń
  10. mmm ja nigdzie nie umiem znaleźć takie bułeczki szpinakowej , pysznie u ciebie - chętnie bym zjadła takie kanapeczki ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. nie widziałam takich bułeczek.:) bardzo wiosenne te kanapeczki.:D

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...